Job 24 van 65


Report this listing

Solliciteren



Charcuterie medewerker - Tijdelijke opdracht - Snelle opstart


Functie

Ben je gepassioneerd over kwaliteitsvoeding en klantenservice? Wil je deel uitmaken van een team dat zich inzet voor uitmuntendheid? Lees dan zeker verder!

Als charcuterie medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onze charcuterie-afdeling. Je zult werken met een verscheidenheid aan vleeswaren en kaassoorten, en je zult klanten adviseren over hun selecties. Daarnaast zorg je ervoor dat de afdeling schoon en georganiseerd blijft en dat producten tijdig worden bijgevuld.

Een kijkje in jouw takenpakket:

  • Bedienen en adviseren van klanten bij hun selectie van vleeswaren en kaas.
  • Zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van de producten en een nette afdeling.
  • Controleren van de kwaliteit van producten en het hanteren van voedselveiligheidsrichtlijnen.
  • Bijvullen van producten en het bijhouden van voorraadniveaus.
  • Samenwerken met andere teamleden om een soepele werking van de supermarkt te garanderen.

Jouw profiel

  • Ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen de voedingsdetailhandel.
  • In staat om te werken in een snel tempo en onder druk, terwijl je de kwaliteit handhaaft.
  • Bereidheid om flexibele uren te werken, inclusief avonden en weekenden.
  • Producten verkopen
  • Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...)
    Ze in de toonbank plaatsen
  • Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
  • Gerechten versieren
    Fijne vleeswaren, traiteurschotels verpakken
    In de toonbank plaatsen
  • Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
    Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De bestelling van de klant opnemen
    De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, ...
  • De bestelling van de klant opnemen
    De klant informeren over de fijne vleeswaren, traiteurschotels, ...
  • Gerechten bereiden met: Vlees van konijn
  • Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
  • Gerechten bereiden met: Schapenvlees
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Gerechten bereiden met: Rundsvlees
  • Gerechten bereiden met: Vlees van wild, paardenvlees, bizonvlees, ...
  • Gerechten bereiden met: Lamsvlees
  • Gerechten bereiden met: Kalfsvlees
  • Vlees inmaken, roken en bereiden
    Fijne vleeswaren en traiteurschotels bereiden
    Producten opslaan in een koelkamer
  • Gerechten bereiden met: Vlees van gevogelte
  • Gerechten bereiden met: Varkensvlees

Aanbod

  • Een voorlopig tijdelijke opdracht tot 15mei. Kan verlengd worden met een contract van onbepaalde duur.
  • Een dynamische werkomgeving binnen een groeiende supermarkt.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Concurrentieel salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een vriendelijk en ondersteunend team om mee samen te werken.

Interesse? Druk op de knop solliciteer nu of stuur je cv naar seppe.vermeylen@actief.be.

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht